2. februar 2021, 20.31

Dødsfald - Olav Olesen - 72 år

lagt på af jøm

Mindeord om Olav Olesen





Det er med stor sorg vi må meddele, at vores mangeårige medlem af Samsø Dart Club, Olav Olesen, desværre er gået bort 72 år gammel.


Olav gik sine egne veje og er sikkert kendt af de fleste, da han gik sydøen tynd i alt slags vejr. Olav var altid på gåben når han skulle fra a til b. De senere år havde Olav bopæl på den tidligere højskole i Kolby og har tidligere boet på Mark Stigs Vej. Utallige par sko er blevet slidt op, når Olav var på vandring rundt på øen


Han var tit og finde på bænken i Super Brugsen med sin avis, på Ballen havn i skuret og ikke mindst i Samsø Dart Club. Olav var kendt i dart kredse over hele Danmark og han var en trofast hjælper til Samsø Open. 


Olav gik sine egne veje og havde sine egne meninger. Han var især kendt for sin eminente hukommelse og man kunne altid få tid, sted og resultater af såvel dart-,  som af fodbold kampe. Olav kunne med sin klæbe hjerne huske alt i resultater og navne, mange år tilbage i tiden. Olav var i sine yngre år en meget habil bordtennisspiller. Dartspillet blev på hyggeplan, men tag ikke fejl, Olavs træningsflid fejlede ikke noget. Det er blevet til mange timer foran dartskiven.  


Olav var ene barn og ugift. Han stammer fra Silkeborg og efterlader sig os bekendt ikke familie. Olav var uddannet inden for landbruget men fik en førtidspension da han kom til Samsø omkring 2004. Olav har kæmpet med flere forskellige kroniske sygdomme og livet har ikke altid været nemt. 


Olav vil blive husket og savnet. Vi ønsker dig god tur på din sidste rejse.


Æret være Olavs minde.


Samsø Dart Club