19. april 2022, 12.53

Dødsfald - Poul Marinus Venø - 50

jom

Poul Venø, Nordby er død 50 år gammel.


Poul Venø er født og opvokset i Nordby og blev siden uddannet landmand og arbejdede i en del år hos Frede Gommesen i Nordby, men var altid omstillingsparat til at finde et arbejde. De sidste år af sit liv arbejdede han hos genbrugsvirksomheden Nova i Odder, hvor han pendlede til det arbejde som han elskede – og selv under sin sygdom mødte han halvtids på arbejde.


Selvom Poul Venø siden blev syg, og fik at vide at lægerne ikke kunne gøre mere, bevarede han optimismen og havde æren i behold til det sidste. Poul Venø havde nemlig aldrig  ondt af sig selv og faktisk så var det næsten hans valgsprog, netop ikke at have ondt af sig  selv, trods de hårde odds. Som en af de efterladte udtrykker det, så havde Poul en rigtig god livsfilosofi i det daglige.


Poul Venø var meget historisk interesseret og især de to verdenskrige havde stor interesse og han nåede da også at komme med sine børn på en historisk rejse til Tyskland.


For kort tid siden kom han også med børnene en tur til Bornholm, hvor en datter er under uddannelse på Bornholms Hospital – den rejse betød meget for ham.


Poul Venø efterlader tre børn og sin mor samt en stor familie og den sidste dag, var hele familien samlet omkring Poul Venø seng hos familien på Brede Blok.


Poul Venø bisættes fra Tranebjerg Kirke fredag 22. april klokken 11 – og efterfølgende lå det Poul meget på sinde, at folk efterfølgende skulle komme til gravøl i Besser Forsamlingshus efter bisættelsen. Siden bliver urnen sat ned ved siden af faderen på Nordby Kirkegård. - jøm