31. januar 2023, 08.14

Dødsfald - Roman Volodymyrovvch Gryshchenko - 34

jøm / og

Prisen for Friheden


De ukrainske borgere der bor på Samsø tænker hele tiden på at nogle af deres venner eller familie falder på slagmarken i den voldsomme krig i Ukraine og 23 januar døde en bror til Oksana Gryshenko, der snart et år har opholdt sig i Langemark. Soldaten Roman Volodymyrovvch Gryshchenko blev 34 år gammel og betalte den ultimative pris for at bevare friheden i det krigshærgede land. Han faldt i landsbyen Novomykhailivka 40 kilometer fra Donetsk by.


Oksana Gryshchenko har sendt følgende til Samsø Posten som et minde om sin bror og hun er netop nu i Kyiv for at deltage i begravelsen.


Indtil det sidste håbede og troede jeg på, at denne frygtelige skæbne ikke ville omgå vores familie…. men det værste skete.


Jeg er sønderknust og dybt ked af at fortælle, at min egen bror - Gryshchenko Roman Volodymyrovych, født i 1989, soldat fra den 79. Separate Airborne Assault Brigade, døde heroisk den 23. januar 2023 for at forsvare vores moderland og det ukrainske folk i området ved landsbyen Novomykhailivka i Donetsk-regionen.


Alle dem, der ønsker og tænker på os, er inviteret til at komme og vise deres respekt for den faldne helt!


Afskedsceremonien for Roman finder sted den onsdag 1. februar 2023 klokken 11.00  i Kyivs Holy Trinity kirke


Begravelsen begynder straks samme dag klokken 12.00 på Skovkirkegården i Kyiv.


 


 


 


 


 


 


 


 

ForigeNæste