Ikke langt fra det her sted blev manden fundet ude i kornmarken
5. august 2021, 17.10

Breaking news: Mand fundet i nogenlunde god behold i kornmark ved Besser Kirke

Jens Øster Mortensen

Efter at politi, private og hjemmeværn samt en varmesøgende helikopter har ledt efter den 83-årige Erik Gylling Jørgensen siden tirsdag eftermiddag, blev manden endelig fundet i forbindelse med, at en mark skulle høstesi nærheden af Langemarksgård og Sørenden.


Torsdag formiddag kørte politiet ellers ud af en markvej ganske tæt på hvor manden blev fundet, men opdagede altså ikke hvor manden lå på grund af det høje korn


Det var føreren af mejetærskeren, der pludselig opdagede at den forsvundne mand lå i kornmarken og det skete klokken 15.15, hvorefter redningsmandskabet tog over. Men indtil de kom, blev den dehydrerede  mand skyllet over med vand og fik noget at drikke, efter at have ligget i kornmarken i et par døgn. Efterfølgende fortsatte redningsmandskabet med at gøre det samme i ambulancen fortæller politiet.


Politiet fortæller, at manden efter omstændighederne har det godt og at han nu er under observation og dermed kan både familien og resten af øens befolkning atter ånde lettet op - den 2 døgn lange aktion er færdig og de mange betjente kan returnere til Jylland igen.


Altså en lykkelig afslutning i sidste ende.

For cirka et år siden
Brian Madsen

Tak til bonden for at finde manden, det må have været oppe over, at finde ham i god behold.

For cirka et år siden
Per Rungholm

Per Rungholm

Bravo til politi, flyvevåbnet, hjemmeværn og alle frivillige - godt gået. Bogstavelig talt! - En glæde at betale skat til en sådan professionel indsats over 24-48 timer - som 85-årig er det måske min tur næste gang - hvem ved ? God week-end -og tak til de, der fandt frem til en lykkelig udgang på den udflugt for den gamle herre...