Niels Lundsager fra tiden på Samsø - Foto : Samsø Posten
19. februar 2022, 15.48

Niels Lundsager efterlyst på Ærø

jøm

Fyns Politi har siden tirsdag ledt efter den 81-årige Niels Lundsager, der sidste gang blev set i Ærøskøbing tirsdag, hvorefter Lundsager blev meldt savnet. Politiet leder fortsat efter Niels Lundsager og politiet siger til Fyns Stiftstidende, at Lundsager formodentlig er søgt mod vandet.


Politikommissær Rasmus Tyllesen,  siger til TV2 Fyn, at Fyns Politi løbende har fået henvendelser, som politiet har efterprøvet, men at der lige nu ikke er nogen oplysninger at arbejde videre med.




Rasmus Tyllesen siger endvidere til TV2 Fyn,  at politiet ikke vurderer, at det er realistisk, at Niels Christian Lundsager har forladt øen. Det formodes derfor, at han er på Ærø eller i vandet. I den forbindelse er havneområderne også blevet eftersøgt med hjælp fra Ærø Redningskorps.







Niels Lundsager boede igennem mange år på Samsø og udgav i en lang perioder ugeavisen Samsø Weekend, ligesom han også sad i kommunalbestyrelsen, indvalgt for Samsø Listen. Niels Lundsager sad i KB i perioden 2005 til 2009 og var medlem af Teknisk Udvalg.




I 2009  flyttede Niels Lundsager fra Samsø til Ærø og boede først i Marstal og senest i Ærøskøbing.

For cirka 2 år siden
Torben Smith Sørensen

Til redaktøren: OK, korrektionen er taget til efterretning.

For cirka 2 år siden
Redaktør: Morten Christensen

Til Torben Smith Sørensen. Niels Lundsager blev ansat hos Samsø Posten efter at udgivelsen af Samsø Weekend blev indstillet. Niels blev ikke fyret hos Samsø posten, han valgte selv at stoppe.

For cirka 2 år siden
Martin Rix

Desværre fundet død:
https://www.tv2fyn.dk/aeroe/forsvundet-81-aarig-fundet-doed

For cirka 2 år siden
Niels Kristensen

Torben, ikke fordi jeg er uenig med dig - men du stiller din røv i klaskehøjde, for ansvarshavende chefredaktør kunne finde på at påstår at du "virker meget klog". :-)

For cirka 2 år siden
Torben Smith Sørensen

John Lykke Kristensen: Samsø Postens journalistik er ofte det rene "mikrofon-holderi". For eksempel blev flere indslag i P1 og i DR1 (radio og TV) om, at Samsø som "vedvarende energi ø" var stærkt overdrevet, og at Samsø tværtimod sakkede langt bagud i "den grønne omstilling" - disse indslag blev FULDSTÆNDIGT negligeret i Samsø Posten, mens der blev skrevet op og ned ad stolper om modtagelsen af hædersprisen i Glasgow. Niels Lundsager blev da også nærmest fyret som journalist på Samsø Posten, fordi han bramfrit fremsatte sine meninger, så han blev nødt til at lave sin egen avis. Den gik godt, og overskuddet anvendte Niels til forskellige formål til gavn for øen. En idealist, der ikke var plads til på denne småtskårne ø, og som derfor flyttede til Ærø. Det er tragisk, at han nu er "forsvundet".

For cirka 2 år siden
John Lykke Kristensen

Eksponent for kritisk journalistik - en mangelvare...

For cirka 2 år siden
Rolf Nielsen

Niels Lundsager var det mest troværdige medlem af Samsø kommunalbestyrelse og han er savnet af os både før og nu. Niels Lundsager tog gerne kampen op mod dem i kommunalbestyrelsen som skabte en ond stemning overfor politiske modstandere og borgere som ikke ville finde sig i magtmisbrug.

Niels Lundsager fortjener at blive fundet i live.

For cirka 2 år siden
Anette Eriksen

Nej da det var sørme en trist meddelelse. Ikke fordi jeg altid har været enig med Niels og hans skriverier, men fordi det er trist når ældre medborgere "bliver væk". Man kan sørme da ikke blive væk... i små lokalsamfund. Håber det bedste

For cirka 2 år siden
Torben Smith Sørensen

Forhåbentlig er der da ikke sket noget med Niels - han var da én af Samsøs farverige personer, da han boede her. Han var også aktiv under forarbejdet til etableringen af vort Sundhedscenter.